• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

CELE MAI UTILE APLICAŢII AUTO
07.07.2016

Poza 1

 

Telefoanele mobile au fost o inovaţie wow încă din momentul în care au apărut şi semănau cu nişte „cărămizi” J, de-a lungul anilor devenind o adevarată uzină informatică de buzunar, ajungând să poată concura lejer cu un computer. În prezent, dacă deţii un smartphone, diverse aplicaţii şi programe sunt pregătite să îţi uşureze viaţa! De ce să foloseşti procesoarele evoluate doar pentru Candy Crush?!

 

Iată o listă cu cele mai folositoare aplicaţii pentru smartphone care îţi pot face viaţa de şofer mai uşoară, în funcţie de sistemul de operare preferat.

 

  • Waze – informaţii din trafic în timp real şi avertizări rutiere

 

Una dintre cele mai utilizate aplicaţii de către şoferii de pretutindeni este Waze.  De ce ar trebui să o descarci şi tu pe telefonul tău isteţ? Pentru că este o aplicaţie GRATUITĂ, ce oferă navigație GPS pas-cu-pas, cu date de trafic în timp real, alerte rutiere (radare, poliție, accidente, ambuteiaje), drumuri închise, preţul carburanţilor în staţiile de alimentare şi multe altele. Este disponibilă pentru Android, iOS si Windows Phone, iar pentru utilizarea aplicaţiei este necesară doar o conexiune permanentă la Internet. În plus, Waze are o interfaţă foarte prietenoasă!

 

Poza 2

 

  • Auto Finder (Android) sau Take me to my car (iOS)

 

Ambele aplicaţii sunt gratuite şi au un singur scop: să te ajute să îţi găseşti maşina după ce ai parcat-o. Aplicaţia este puţin diferită, în funcţie de sistemul de operare al telefonului. AutoFinder(Găsitorul maşinii) “simte” unde ai lăsat maşina, în timp ce, dacă foloseşti Take me to my car (Du-mă la maşina mea), aplicaţia celor de la IOS, va trebui ca atunci când parchezi maşina să o localizezi pe hartă, pentru ca mai apoi să o găseşti cu ajutorul acesteia.

 

Poza 3

 

  • Atenţie la finanţe! Spritmonitor.de sau MyCars (Android)

 

Site-ul german spritmonitor.de este unul dintre cele mai cunoscute site-uri  unde poţi înregistra şi ulterior urmări consumul de combustibil al maşinii pe care o conduci, iar aplicaţia MyCars are aceeaşi întrebuinţare. În acelaşi timp ai posibilitatea de a adăuga pe aplicaţie şi orice alte cheltuieli aferente maşinii (revizii tehnice, reparaţii, întreţinere), iar astfel vei monitoriza mai uşor situaţia din portofel! Aplicaţia este gratuită şi poate fi instalată atât pe Android, cât şi pe IOS.

 

                                                                                                                                      Magdalena Gliga

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii