• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Clever Taxi, 27 de milioane de comenzi la patru ani de la lansare
13.09.2016

Poza 3

 

Clever Taxi este prima aplicaţie de taxi lansată în România, de Mihai Rotaru şi Alex Dumitru, în anul 2012. În cei patru ani de la lansarea aplicației, Clever Taxi a ajuns în 20 de orașe din România, acumulând peste 27 de milioane de comenzi.

 

Aplicația este disponibilă gratuit pentru toate sistemele de operare mobile și adună în același loc cele mai importante companii de taxi din cele mai importante orașe din România, permițând astfel tuturor utlilizatorilor selectarea tarifului și a companiilor preferate înainte de a plasa o comandă.

 

„Noi ne diferenţiem prin faptul că avem cea mai mare aplicaţie, cele mai multe taxiuri la un loc, cea mai mare acoperire naţională, în sensul produsului ca serviciu de a găsi o maşină. Problemele pe care vrem să le rezolvăm sunt găsirea rapidă a unei maşini, tariful şi calitatea şoferului.“ a declarat Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi la ZF Live.

 

Poza 2Poza 1

 

Începând din 14 ianuarie 2013, dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech, a oferit și în Cluj aplicaţia Clever Taxi prin care utilizatorii pot comanda direct de pe smartphone, în doar câteva secunde, cel mai apropiat taxi.

 

În perioada 4-8 august, în timpul festivalului Untold, Clever Taxi și șoferii colaboratori au reușit să facă mii de drumuri. Au fost duși spre intrarea festivalului turiști din peste 45 de țări.  Datorită serviciilor bune oferite de șoferi, ratingul mediu al unei curse a fost de 4,9/5.

 

După 4 ani de zile Clever Taxi se poate lăuda cu o serie de reușite:

 

Cea mai rapidă aplicație de comandă taxi: 7 secunde durează până îți răspunde un șofer la comanda ta și 3 minute și 40 secunde până când mașina ajunge la tine.

 

Clever Taxi este cea mai utilizată aplicație de comandă taxi: peste 27 de milioane de comenzi și utilizatori din peste 20 de orașe din România.

 

Cea mai inovatoare aplicație de comandă taxi, fiind singura aplicația ce te lasă să alegi spre ce companie să meargă comanda ta.

 

Clever taxi este singura aplicație de comandă taxi ce îți dă posibilitatea să plătești cursa de taxi prin cash, card sau SMS.

 

Clever taxi are cei mai mulți șoferi disponibili, colaborând cu toate companiile de taxi locale și asigurând în permanență un număr mare de șoferi online. Clienții își pot alege șoferii favoriți pentru a avea călătorii cât mai plăcute de fiecare dată.  Peste 90% din șoferi au fost aleși ca șoferi favoriți de cel puțin un utilizator al aplicației.

 

Clever Taxi colaborează doar cu șoferi de taxi autorizați ce trec printr-un proces de selecție înainte de a avea acces în aplicație. Toate cursele sunt înregistrate în baza de date, iar clienții pot trimite traseul parcurs în timp real unui prieten.

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii