• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Final de sezon pe plan intern. Lupta continua pe specialele din Europa
29.09.2014

Marco Tempestini si Toni Avram au terminat pe podium în Raliul Harghitei, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, iar Bogdan Marisca si Carmen Poenaru s-au clasat pe pozitia a cincea.

marco_tempestini_autoelite.ro

Sase probe speciale si peste 80 km de parcurs în ultima zi din Raliul Harghitei pentru echipajele Napoca Rally Academy, un raliu care s-a terminat cu clasari în puncte pentru Marco Tempestini si Bogdan Marisca. 

Marco Tempestini si Toni Avram au început ziua în forta si s-au instalat pe prima pozitie la general, dupa ce David Botka a facut o pana. Echipajul NRA a facut însa o greseala si a iesit în decor pe proba urmatoare, dar din fericire pierderea a fost doar de timp si cei doi au putut continua cursa. Tempestini a pierdut însa pozitia de lider în favoarea pilotului maghiar, iar la finalul zilei s-a clasat pe locul secund în Raliul Harghitei. "Am avut sansa noastra de a câstiga acest raliu, dar am facut si noi o greseala. Sunt multumit cu acest final si acum ne concentram pe proiectele în care sunt implicati juniorii NRA", a spus Marco Tempestini, dupa ultima etapa a sezonului intern.

Bogdan Marisca si Carmen Poenaru au continuat în acelsi ritm ca vineri, fara sa riste absolut nimic, iar dupa cele sase probe de sâmbata s-au clasat pe pozitia a cincea.  "Am terminat Raliul Harghitei si o data cu el sezonul 2014. A fost un raliu la care nu puteam sa facem nicio greseala, cu o masina care nu a functionat la potential maxim si cu Carmen care a facut o treaba foarte buna tinând cont de problemele ei medicale. Sunt multumit de evolutia în acest raliu dificil, dar nu sunt multumit de evolutia din 2014", a spus si Bogdan Marisca.

Poza 2

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu au avut o evolutie excelenta la doua roti motrice în prima zi, dar sâmbata au fost nevoiti sa abandoneze pe prima proba cu o problema la cutia de viteze. Tot din cauza unor probleme tehnice a abandonat si Simone Tempestini. Revenit în super rally, juniorul NRA a câstigat primele doua probe de sâmbata demonstrându-si înca o data potentialul pe macadam. 

Poza 1

Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul în weekendul urmator la Raliul Frantei, etapa inclusa în calendarul Junior WRC, iar pentru Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu sezonul continua în octombrie cu participarea din Junior ERC la Rallye du Valais.

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii