• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Vanzarile Nissan au atins recordul in Europa
17.02.2015

Poza 1Compania japoneza Nissan este una dintre cele mai cunoscute si mai bine cotate companii auto la nivel mondial. Modelele Nissan sunt celebre datorita designului spectaculos, dar si datorita performantei si sigurantei de care dau dovada automobilele. În anul 2014, vânzarile Nissan au atins recordul pe continental europrean, iar noile modele au adus vânzari cu 13.2% mai mari decât în anul 2013. Astfel, acestia au comercializat anul trecut nu mai putin de 724.613 unitati numai în Europa.

 

 

Cele mai bine vândute modele Nissan

Fara îndoiala Nissan Qashqai este cel mai bine vândut model Nissan. Monovolumul compact a fost achizitionat de 240.000 de clienti pe parcursul anului 2014, aducând o contributie considerabila la cele 410.000 de vânzari înregistrate de japonezi în segmentul crossover. Tot pe lista celor mai râvnite modele s-a aflat si Nissan Leaf. Acesta din urma este cel mai vândut model electric la nivel mondial, care si-a îmbunatatit cu 30% performanta comerciala, în comparatie cu anul 2013.Poza 2

 

 

Numarul acestora este în crestere si în România.

Si pe piata din România graficul vânzarilor a fost unul ascendent, iar specialistii în domeniu spun ca aceasta crestere va continua si în anii urmatori. Tot mai multi români prefera sa îsi cumpere automobile Nissan, în ciuda preturilor putin mai ridicate în comparatie cu brandurile auto europene. Siguranta masinii si rezistenta acesteia sunt doua aspecte care cântaresc greu în procesul de cumparare.

 

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii