• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Ford Motor Company va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Focus RS
24.02.2015

  • Poza 1Ford va prezenta noile modele Focus RS si Ford GT la Salonul Auto de la Geneva, de luna viitoare

 

  • Jim Farley, Vicepresedinte Executiv Ford Motor Company si Presedinte al Ford Europa, Orientul Mijlociu si Africa, alaturi de Raj Nair, Vicepresedinte Ford Motor Company, Divizia de Dezvoltare Globala a Produselor, vor fi gazdele conferintei de presa din data de 3 martie, ora 10.30 CET (respectiv 11.30, ora României)

 

BUCURESTI, România, 24 februarie 2015 – Ford Motor Company va prezenta noul hatchback de înalta performanta Focus RS pentru prima data la un salon auto. Totodata, Salonul Auto de la Geneva din acest an va marca si debutul în Europa al „supercar-ului” Ford GT .

 

Ford va prezenta de asemenea gama sa completa de modele Ford Performance pentru Europa, inclusiv noile Focus ST si Focus ST diesel si Fiesta ST. În plus, variantele Coupe si Convertible ale noului Ford Mustang vor fi expuse pentru vizitatorii salonului.

 

Jim Farley, Vicepresedinte Executiv Ford Motor Company si Presedinte pentru Europa,Orientul Mijlociu si Africa, alaturi de Raj Nair, Vicepresedinte Ford Motor Company, Divizia de Dezvoltare Globala a Produselor, vor gazdui o conferinta de presa la ora 10.30 ora locala (respectiv 11.30 ora României) în data de 3 martie, la standul Ford, Hala 5, PalExpo, Geneva.

 

Din 4 martie gamei de modele  Ford Performance i se vor alatura la standul Ford noile variante sport, dinamice, ale noilor SUV-uri Ford Edge, Kuga si EcoSport, noul Mondeo, noul SAV S-MAX si noul Focus.

 

Toate comunicatele de presa si fotografii din cadrul Salonului vor fi puse la dispozitie pe http://geneva2015.fordpresskits.com din 3 martie, începând cu 10:45 ora locala (11.45 ora României).

 

# # #

 

Despre Ford Motor Company

Ford Motor Company, lider global în industria auto, cu sediul la Dearborn, Michigan, fabrica sau distribuie autoturisme pe sase continente. Cu aproximativ 187.000 de angajati si 62 de fabrici în toata lumea, marcile auto ale companiei includ Ford si Lincoln. Compania ofera servicii financiare prin intermediul Ford Motor Credit Company. Pentru informatii suplimentare privind Ford si produsele sale din toata lumea, vizitati www.corporate.ford.com.

 

Ford Europa este responsabila pentru fabricarea, vânzarea si deservirea autovehiculelor Ford pe 50 de piete individuale si are aproximativ 47.000 de angajati la unitatile de productie detinute integral si aproximativ 66.000 de angajati daca se iau în considerare companiile mixte si operatiunile neconsolidate. În plus fata de Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia de Relatii Clienti Ford si 23 de unitati de productie (12 detinute integral sau societati mixte consolidate si 11 societati mixte neconsolidate). Primele masini Ford au fost livrate în Europa în 1903 - în acelasi an în care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a demarat în 1911.

 

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii