• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

A cincea generatie de Opel Corsa este pe piata
28.04.2015

Poza 1Noua generatie Opel Corsa reprezinta împletitura perfecta dintre ingineria germana si inovatie. Acestea sunt doar doua dintre atuurile apreciate de clientii Opel, dar producatorii au implementat si nenumarate caracteristici noi. Acestea din urma sunt îndreptate îndeosebi catre aceia care nu au încercat pâna acum vreun model Opel, dar care acum au toate motivele sa o faca.

 

Caracteristici si variante disponibile pe piata

 

Modelul de baza este clasicul Corsa cu 5 usi, dar exista si a doua varianta care are un aspect mai sportiv si doar 3 usi. În versiunea Color Edition, noua generatie Opel Corsa poate fi procurata în peste 70 de variante de culori, stickere sau jante. În plus, este un smartphone pe patru roti care te ajuta sa ramâi întotdeauna conectat. Aplicatiile inteligente si navigarea în timp real redata pe un ecran mare sunt de asemenea un avantaj. În plus, masina parcheaza singura, monitorizeaza unghiul mort si recunoaste semnele de circulatie. Tehnic vorbind, aceasta are parte de motoare noi, transimisie noua si sasiu diferit.

 

Cu ce se deosebeste de restul brandurilor existente pe piata?Poza 2

 

Producatorii noului model, deopotriva cu expertii în domeniul auto, subliniaza faptul ca noua generatie Corsa se diferentiaza prin inovatii, calitate, dar si linii elegante impuse designului. Masina recent lansata poate concura detasat cu brandurile premium, dat fiind ca detine caracteristici întâlnite doar în clasele superioare.

 

Noua Corsa este dedicata sigurantei soferului, datorita prezentei camerei frontale Opel Eye. De asemenea, optional, acest automobil poate fi dotat cu echipare de asistenta la mersul cu spatele, dar si cu Hill Start Assist. În ciuda acestor inovatii implementate, noul Opel Corsa este un automobil pe care si-l permite oricine. Producatorii au facut posibila prezenta tehnologiei la preturi accesibile.

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii