• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Danny Ungur Racing “un weekend extraordinar la Trofeul Rasnov”
29.04.2015

  • Poza 1Danny Ungur a fost prezent la startul etapei de la Râsnov, pe unul dintre cele mai interesante trasee de coasta

 

  • Ford-ul Fiesta Danny Ungur Racing – o masina de competitie ideala pentru pilotii debutanti

 

Echipa Danny Ungur Racing a participat weekendul trecut la prima etapa din Campionatul National de Viteza în Coasta, desfasurata pe Valea Cetatii, având parcul de service situat în localitatea Râsnov. Liderul echipei, Danny Ungur a fost prezent la startul etapei de la Râsnov, pe unul dintre traseele sale preferate de coasta, dupa cum declara chiar el: ”M-am bucurat de un weekend extraordinar la Râsnov, vin cu mare placere de fiecare data când am ocazia la aceasta etapa de coasafiind una dintre preferatele mele. Daca la Tess Rally Brasov am avut parte de o vreme capricioasa, weekendul trecut a fost exact opusul, fapt care a adus foarte multi spectatori pe marginea traseului”.

 

Poza 2Danny a luat startul in competitie la bordul unui Ford Fiesta înscris la clasa H1 cu scopul de a o testa pentru a-i cunoaste adevaratul potential. Verdictul testului, la final de competitie, a fost ca este o masina ideala pentru orice pilot debutant:”Masina cu care am participat la Râsnov este destinata pilotilor debutanti, se încadreaza la limita de 180 de cai putere, asadar orice pilot debutant care participa la coasta poate lua startul cu aceasta. Remus Cotut, alaturi de care am participat la Raliul Brasovului, nu a putut face deplasarea la Rasnov, asa ca am decis împreuna cu echipa sa iau startul cu aceasta masina pentru a ne putea da seama de eventualele minusuri care le are. Masinii ii lipsesc doua planetare, un cardan si frâna de mâna, care m-au impiedicat sa fac spectacol pe acele de par, asa cum mi-as fi dorit si cum ar fi meritat spectatorii de pe margine.”   

 

 

Asa cum ne asteptam, pentru echipa Danny Ungur Racing lucrurile merg într-o directie ascendenta, în urmatoarea perioada fiind programate mai multe actiuni de conducere defensiva,activitati de entertaining si desigur implementarea conceptului de “Rallycoaching”: “În urmatoarea perioada vom avea parte de mai multe activitati împreuna cu echipa, vom lua parte la mai multe evenimente pe parcursul lunii mai si voi continua ideea care de la inceput am pus-o în practica într-un mod foarte serios:rallycoaching-ul. Voi fi prezent si la Arad în calitate de profesor, pentru a-mi sustine, îndruma si consilia toti “elevii” pe care ii am în acest moment. Sunt mândru de ce am realizat pe acest plan si sunt sigur ca ceea ce construiesc acum cu ei se va vedea în performante notabile, asa cum se dovedeste în prezent la fostii mei elevi”,  a mai adaugat Daniel Ungur.Poza 3

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii