• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

De sezon: vehicule pe doua roti
05.05.2015

Motocicletele provoaca andrenalina si stârnesc admiratie

 

                     “Acasa este unde motocicleta sta nemiscata destul timp încât sa lase                                                                                                                                                         câteva picaturi de ulei pe jos…”

 

Poza 1

 


Cu siguranta ca si tu, draga cititorule, stii cât de unite sunt gastile de motociclisti. Indiferent daca vorbim despre tara noastra, sau alta tara de pe continent, acestia ies adesea împreuna în plimbari si îi vedem în oras trecând ca un stol rapid si galagios… Plimbarile cu motocicleta nu pot fi deci decât prilej de veselie si întâlnit prieteni!

 

 

Motocicletele, aceste vehicule motorizate cu doua roti sunt practice si reprezinta o adevarata delectare pentru iubitori de viteza si andrenalina. Se strecoara mai simplu prin trafic si reprezinta un mijloc de transport ideal, îndeosebi în perioada în care temperaturile mari ne dau batai de cap. În gentile laterale nu încape niciodata tot ce vrei, dar încape tot ce ai nevoie…oglinzile retrovizoare înregistreaza sute si mii de scene, iar motoarele nervoase fac galagie si stârnesc invidia privitorilor.

 

 

Exista mai multe branduri celebre, dar care sa fie “la crème de la crème?” Haideti sa aflam câteva lucruri despre motociclete rapide si fancy, dar si despre compatibilitatea acestora cu reprezentantele sexului frumos.

 

 

Probabil ca ati auzit deja despre performanta extrema obtinuta de americanul Bill Warner. Acesta a atins la bordul unei motociclete Suzuki Hayabusa o viteza ametitoare de 502 km/h, acesta fiind probabil un record mondial al tuturor timpurilor. Alte surse mentioneaza faptul ca cea mai rapida din lume ar fi Dodge Tomahawk, un concept unic care poate ajunge la 560 km/h. Nu e de mirare, dat fiind ca are 500 de cai putere, la 5.600 de rpm. Totusi, pâna în acest moment nu a atins nimeni o astfel de viteza, iar Dodge a ramas doar un concept...

 

 Poza 3

Motocicletele nu sunt însa preferate doar de iubitorii de viteza. Exista nenumarati motociclisti carora le plac vehiculele pe doua roti pentru ca sunt stilate si practice. Un astfel de exemplar poate fi considerat si acest model din seria BMW. Fabricata în anul 1987, motocicleta BMW R100 Krauser 4 valve din fotografia alaturata arata foarte bine, se misca repede si dupa atâtia ani înca fura admiratia cunoscatorilor...

 

 

 

 

Doamnele si motocicleta... de ce nu?

 

Niciodata nu am înteles de ce asocierea dintre doamne/ domnisoare si motociclete a fost mereu una ezitanta... ca si cum reprezentantele sexului frumos nu ar fi capabile sa conduca o motocicleta. În Vest lucrurile stau putin diferit si de câte ori vad în România o femeie pe vehicul zgomotos cu doua roti zâmbesc J Probabil una dintre cele mai potrivite exemplare pentru femei este Ducati Monster 696. Aceasta este cea mai molcoma dintre versiunile Ducati, are 80 CP si cântareste 161 de km. Se potriveste perfect unei femei puternice si sexy!

 

Poza 4

 

Magdalena Gliga

 

 

 

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii