• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot
< Inapoi

Pasiune și extravaganța pe meleaguri cu tradiție auto
07.08.2015

Poza 3

 

Undeva în sudul Germaniei, mult dincolo de granițele statului Baden-Wurttemberg , în zona Stuttgart  se află exclusivistul  V8 Hotel. Deoarece, hotelul se află în mijlocul unei regiuni cu activitate auto extrem de ridicată, denumită Motorworld, acest hotel mai aparte nu putea avea  un alt specific, iar acest lucru este cu siguranță pe gustul pasionaților de mașini.

 

  

Înconjurat de un farmec istoric, hotelul se află în fostul aeroport Wurttemberg și a fost extrem de atent renovat pentru a putea deservi noua destinație și să mulțumească cele mai exigente  cerințe ale clienților.   V8 Hotel este deschis din 2009 iar suprafețele generoase și spațiile imense cu ferestre mari unde ai senzația că mașinile sunt parcate  în vitrină te duc cu gândul la activitatea ce se desfășura acolo în trecut.

 

Toate camerele au tematică auto și sunt mobilate cu materiale de înaltă calitate, pentru că germanii sunt renumiți pentru standardele lor înalte nu doar în segmentul auto.

 

Fiecare cameră are elemente unice și sunt decorate cu imagini din lumea auto, iar mobilierul este format din  piese de schimb originale.

 

Una dintre  camere  este foarte specială, de altfel nu este o simplă cameră, ci este un apartament situat în fostul turn de control și are o suprafață de 120mp și un nume ușor de reținut:  Mercedes Suite.

 

Clienții sunt răsfățați cu o oferta extrem de diversificată și selectă: de la colecții de mașini de epocă legendare, mașini clasice exclusive si special, mașini de curse, toate acestea pot fi admirate în spații extrem de atent aranjate și sunt deschise publicului larg. Partea de show-room este formată și din service-uri speciale,  magazine auto pentru diverse segmente auto, restaurante -  aici se găsește tot ce poate să atingă sufletul unui împătimit de automobilism.

 

Printre zonele de interes se află și Muzeul Mercedes, Muzeul Porsche dar și alți parteneri auto din cadrul Motorworld care asigura vizitatorii că le vor fi îndeplinite toate dorințele.

 

Așadar, chiar dacă mulți dintre voi ați fost deja în concediu, anul încă nu este la ‘finish’, iar  un city break ar fi bine-venit.

 

Poza 4

Poza 2

Poza 1

share with facebook

Adauga comentariu

0 comentarii