• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot

Cutii de viteza (6)

Bond Serv

Bond Serv
Str. Belgradului nr. 6

Bond Serv - Reparatii cutii viteze. Suntem echipa potrivita la locul potrivit si momentul potrivit!

Auto Service FKD

Auto Service FKD
Str. Traian Vuia nr.182A, Cluj-Napoca

AUTO SERVICE FKD din Cluj Napoca isi propune sa aduca pe piata clujeana servicii de service auto profesionale pentru autoturismele marca Volkswagen (VW), Audi, Skoda, Seat (platforma VAG).

Auto Abdul

Auto Abdul
0740 - 601.143

Suntem singura firma din Romania, avand o experienta de peste 12 ani in repararea cutiilor de viteze manuale si a subansamblelor de transmisie, facand doar acest lucru zilniC.

G&C Multitrade

G&C Multitrade
Calea Dorobantilor Nr. 29, Cluj-Napoca

Service auto multimarca. Va oferim servicii de reparatii mecanica auto, electrica auto, reglaj de directie, incarcare sistem de climatizare si comercializam piese si accesorii auto.

GTG _autoelite.ro

GTG - General Tehno Grup
0744 - 272.968, 0744 - 950.193

Reparatii cutii de viteze Cluj Napoca - Pentru siguranta clientului, garantia oferita la lucrarile efectuate sau subansamblele de transmisie vandute este de MINIM 6 LUNI, fara limita de kilometri.

Top Auto

Top Auto
Campina nr. 62, Cluj-Napoca

Service auto, Reconditionari: casete de directie, alternatoare, electromotoare

Ultimele articole

NISSAN PULSAR – DOWNSIZING JAPONEZ

NISSAN PULSAR – DOWNSIZING JAPONEZ

AutoReport.ro a testat recent pe ruta Bucure?ti-Craiova noua compact? Nissan Pulsar. Modelul are sub capot? un motor cu cilindree mic?, dar ?i destul de economic. Dup? ce au încercat f?r? succes s?

Ford Mustang

Ford Mustang

Ford Mustang revine la testele AutoReport.ro înainte de facelift, în varianta cu transmisie automat?. Am petrecut câteva zile în compania celebrului coupe, pentru a constata c? ne place ?i aceast? var