• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot

Cutii de viteza (6)

Auto Abdul

Auto Abdul
0740 - 601.143

Suntem singura firma din Romania, avand o experienta de peste 12 ani in repararea cutiilor de viteze manuale si a subansamblelor de transmisie, facand doar acest lucru zilniC.

G&C Multitrade

G&C Multitrade
Calea Dorobantilor Nr. 29, Cluj-Napoca

Service auto multimarca. Va oferim servicii de reparatii mecanica auto, electrica auto, reglaj de directie, incarcare sistem de climatizare si comercializam piese si accesorii auto.

GTG _autoelite.ro

GTG - General Tehno Grup
0744 - 272.968, 0744 - 950.193

Reparatii cutii de viteze Cluj Napoca - Pentru siguranta clientului, garantia oferita la lucrarile efectuate sau subansamblele de transmisie vandute este de MINIM 6 LUNI, fara limita de kilometri.

Top Auto

Top Auto
Campina nr. 62, Cluj-Napoca

Service auto, Reconditionari: casete de directie, alternatoare, electromotoare

Bond Serv

Bond Serv
Str. Belgradului nr. 6

Bond Serv - Reparatii cutii viteze. Suntem echipa potrivita la locul potrivit si momentul potrivit!

Auto Service FKD

Auto Service FKD
Str. Traian Vuia nr.182A, Cluj-Napoca

AUTO SERVICE FKD din Cluj Napoca isi propune sa aduca pe piata clujeana servicii de service auto profesionale pentru autoturismele marca Volkswagen (VW), Audi, Skoda, Seat (platforma VAG).

Ultimele articole

Idei de vacanta: Elvetia

Idei de vacanta: Elvetia

Fie ca esti în cautare de senzatii tari, fie ca esti un hoinar ratscit prin lume, Elvetia este unul dintre cele mai mari "terenuri de joaca" din lume. Desi nu masoara mai mult de 41.285 km

Tokio Motor Show 2017

Tokio Motor Show 2017

Este evenimentul auto care reuseste sa prezinte cele mai îndraznete vise ale constructorilor auto. Chiar daca multe dintre aceste idei ramân în faza de concept, cu siguranta o parte se vor materializa