• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+
  • Blogspot

Despre noi


Cine suntem noi?

 

www.autoelite.ro este o pagină web din domeniul auto cu o vechime de peste doi ani pe piaţa din Cluj-Napoca, dar şi din judetele limitrofe judeţului Cluj. Promovarea eficientă a afacerii dumneavoastră este garantată şi de revista printată AutoElite.ro. Cu un aspect modern şi multe pagini cu informaţii utile, revista doreşte să satisfacă nevoile iubitorilor de maşini.

 

De ce AutoElite.ro?

 

Pagina web pe care v-o punem la dispoziţie este soluţia ideala pentru dumneavoastră, daca sunteţi pasionat de domeniul auto, dacă vă place să fiţi mereu la curent cu cele mai noi ştiri din acest domeniu, dar şi dacă vă doriţi să cumpăraţi sau să vindeţi un autovehicul.

 

În plus, pe www.autoelite.ro veţi găsi şi soluţiile ideale pentru maşina pe care deja o conduceţi: am însumat, pentru confortul dumneavoastră, nenumărate service-uri auto, magazine de piese auto, servicii de vulcanizare, dar şi alte servicii care sunt menite să vă ajute indiferent de problema pe care o întâmpinaţi cu autovehicolul dumneavoastră. Desigur, aceasta bază de date este în continuă creştere întrucât ne propunem să câştigăm notorietate în întreaga ţară.

 

Revista AutoElite.ro

 

AutoElite.ro este de asemenea o publicaţie printată care apare lunar şi are un tiraj de 5.000 de exemplare. Astfel, indiferent daca doriţi ca serviciile oferite de dumneavoastră să fie cunoscute sau sunteţi în căutarea celor mai bune servicii din domeniul auto, publicaţia noastră este varianta perfectă.

 

Mai mult, ajungând în sute de locaţii din Cluj Napoca şi împrejurimi, şansa să vă găsiţi masina ideală sau şansa ca maşina dumneavoastră să fie vândută într-un timp cât mai scurt creşte considerabil datorită publicaţiei noastre.

 

Ne mandrim de parteneriatul avut cu Napoca Rally Academy. Suntem prezenţi pe maşinile de concurs ale echipajelor, iar informaţii despre aceştia găsiţi exclusiv în revista AutoElite.ro. Parteneriat de colaborare există şi cu A24 Assistance şi Transilvania Rally.

 

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie suplimentară!

 

AutoElite.ro,

Pentru ca noi iubim condusul!

 

Contact:

Web: www.autoelite.ro

Mail: office@autoelite.ro

Telefon: 0264 276 794

Adresa: Strada Nicolae Draganu, numarul 10, Cluj-Napoca, România.

 

Poza 1

Ultimele articole

Tokio Motor Show 2017

Tokio Motor Show 2017

Este evenimentul auto care reuseste sa prezinte cele mai îndraznete vise ale constructorilor auto. Chiar daca multe dintre aceste idei ramân în faza de concept, cu siguranta o parte se vor materializa

Idei de vacanta: Elvetia

Idei de vacanta: Elvetia

Fie ca esti în cautare de senzatii tari, fie ca esti un hoinar ratscit prin lume, Elvetia este unul dintre cele mai mari "terenuri de joaca" din lume. Desi nu masoara mai mult de 41.285 km

NISSAN PULSAR – DOWNSIZING JAPONEZ

NISSAN PULSAR – DOWNSIZING JAPONEZ

AutoReport.ro a testat recent pe ruta Bucure?ti-Craiova noua compact? Nissan Pulsar. Modelul are sub capot? un motor cu cilindree mic?, dar ?i destul de economic. Dup? ce au încercat f?r? succes s?